Leivad

Speltaleib

Kaal: 350 g

Parim enne 4 päeva
Speltateradega vormileib.
Spelta ehk okasnisu pärineb antiikajast. Spelta jahu on proteiinirohke ja paljude B-grupi vitamiinidega. Tema toiteväärtus on kaks korda suurem kui tavanisul ja speltaleiba on kergem seedida.
Viilutatud.
speltaleib


Seemneleib

Kaal: 330 g

Parim enne 4 päeva
Rohkete seemnete ja teradega juuretisega vormileib. Viilutatud.

seemneleib

gluteenivaba tatraleib

Kaal: 350 g

Parim enne 4 päeva
Eestis kasvatatud tatrajahust gluteenivaba leib. Viilutatud.
tatraleib

Õllemeistri leib

Kaal: 1000 g

Parim enne 30 päeva
Õllemeistri leib

Saiad

Suhkruvaba sai

Kaal: 280 g

Parim enne 4 päeva
Batooni kujuline suhkruvaba sai. 
Viilutatud.
suhkruvaba sai

Sulevi sai

Kaal: 350 g

Parim enne 4 päeva
Batooni kujuline koduse maitsega sai. 
Viilutatud.

sulevi sai

seemnesai

Kaal: 370 g

Parim enne 4 päeva
Vormisai


Vormisai Sulevi

Kaal: 350 g

Parim enne 4 päeva
Vormisai. Viilutatud.


Suhkrusüda

Kaal: 200 g

Parim enne 4 päeva

Magusast vaniljemaitselisest pärmitaignast või ja suhkruga südamekujuline sai.

suhkrusüda

Magus õieke

Kaal: 280 g

Parim enne 4 päeva

Magusast vaniljemaitselisest pärmitaignast streisli puistega õiekujuline sai.

magus õieke